Artikler
Rabattkoder
Disneyklubben
Nyheter
Følg oss på facebook
© 2013 - 2022, Gratisbabypakker.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Partnere - Kontakt oss - Om oss - Sidekart
Gratisbabypakker.no: Artikkel
Spar tid og penger – med en badevekt som gir deg kontroll
Det er mulig å bruke en god del tid og penger på å holde kontroll over vekt og kroppssammensetning. Det gjelder særlig hvis du benytter deg av noen av de forskjellige tjenestene som gjør en kroppsanalyse, med en beregning av for eksempel fettprosent og muskelmasse.

En slik undersøkelse kan være en bra start på en omlegging av livsstilen, men en enkel badevekt vil også være et både tid- og pengebesparende verktøy.

Grunnleggende funksjoner og egenskaper
Vekt er et helt sentralt mål når det gjelder helse, velvære og forebygging av sykdom. Overvekt og fedme er risikofaktorer når det gjelder en rekke sykdommer, og henger dessuten sammen med kosthold og aktivitetsnivå som kan være lite optimalt.

Derfor er også måling av vekt med en badevekt noe av det aller viktigste, men også enkleste, du kan gjøre for å følge med på egen helse.

Det finnes badevekter i en rekke forskjellige prisklasser, med mange ulike funksjoner. Å måle vekten på en nøyaktig og forutsigbar måte er selvfølgelig den aller viktigste funksjonen. I og med at det er utvikling i vekt som er viktigste for de aller fleste, er det faktisk ikke alltid nødvendig med svært høy nøyaktighet – så lenge som vekten leverer stabile målinger over tid.

Kroppsanalyse og ekstrafunksjoner
Noen vekter har funksjoner langt utover å bare levere en enkelt vektavlesning. Disse enhetene kan også i noen tilfeller match de mer profesjonelle maskinene for kroppsanalyse. Denne type måling utføres ved at en svak elektrisk strøm føres gjennom kroppen, og resultatet kan si noen om hvordan kroppen er bygget opp – det vil si fordelingen mellom muskler, fett, bein, vann og andre komponenter.

Noen vekter kan til og med sende resultatet til en app, klokke eller nettjeneste. Slike funksjoner kan være svært motiverende, og med en egen vekt på badet sparer du tid og penger – samtidig som du gjør en innsats for egen helse.