Artikler
© 2013 - 2023, Gratisbabypakker.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Partnere - Kontakt oss - Om oss - Sidekart
Rabattkoder
Disneyklubben
Mummi konkurranse
9 Mars 2023

Leseløveklubben babypakke
21 Februar 2023

ShaiBox GRATIS!
20 Februar 2023

Vinn dagligvarer
13 Februar 2023

Nye konkurranser
8 Februar 2023
Nyheter
Artikkel om bilpleie
Følg oss på facebook
Bilpleie for travle småbarnsforeldre
Selv om de forskjellige babypakkene inneholder mye spennende, har vi så langt ikke sett noen pakke som inneholder noe til bilen. Samtidig har også de fleste småbarnsforeldre nok å gjøre med å passe på korrekt sikring av barnet i bilen, andre småting som speil og ikke minst hvordan egentlig få med barnevognen i bilen.

Selv om det selvfølgelig er det nye barnet som er i sentrum, er det viktig å ikke glemme selve bilen. Den er også en del av den totale tryggheten når familien er på veien, og det kan lønne seg å investere i kvalitetsprodukter som Castrol motorolje – slik at du hele tiden kan stole på at du kommer dit du skal.

Billige bildeler kan være like gode som de dyre merkevarene
Å få et ekstra familiemedlem vil uten tvil påvirke privatøkonomien, og billige bildeler kan være en måte å spare noen kroner uten at det betyr at du får et dårligere produkt.

Reservedeler som selges i de store butikkene, både fysiske butikker og på nett, oppfyller minstekrav og nødvendige godkjenninger.

Det er selvfølgelig ekstra mye å spare for den som er flink til å skru litt på egen bil, men samtidig kan selv småting som å skifte en pære eller vindusvisker spare deg for ganske mye penger.

Det er ikke sikkert at det er like enkelt å gjøre på alle bilmodeller, men det skader i hvert fall ikke å gjøre et raskt nettsøk og se om det finnes noen gode instruksjoner.

Husk i tillegg at det er mulig å spare en god del penger på å vaske bilen selv. Dra nytte av bensinstasjonenes tilbud om billigere vask enkelte dager eller kvantumsrabatter når du kjøper flere vask på en og samme gang. 

Timelønnen for å vaske bilen innvendig på egen hånd vil også være svært høy, sammenlignet med å levere den inn til vask.