Artikler
Rabattkoder
Gratis babypakke fra Barnas Beste Bok
Flott butikk for dine barn
27. September 2021

Vinn Samsung Galaxy
22. September 2021

Velg en GRATIS babypakke
20. September 2021

Gratis babypakke fra Disneyklubben
14. September 2021

Babyshop: 20-40% rabatt
06. September 2021
Nyheter
Søk
© 2013 - 2021, Gratisbabypakker.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Partnere - Kontakt oss - Om oss - Sidekart
Gratisbabypakker.no: Artikkel
Gi barnet en litt mer spennende gave
Det å sette barn til verden er noe som ofte skaper ringvirkninger i familier, og det å feire, gi gaver og ikke minst oppmerksomhet til den lille man møter for aller første gang er noe som alle setter pris på.

Og noe man kan bli enig om, er at det barnet som har blitt født, skal kunne få de aller beste forutsetningene som overhodet mulig for å lykkes i livet. Og det er det mange måter å sørge for. Så kanskje man skal gi noe litt mer originalt i dåpsgave enn smykker eller penger?

Det å gi barn gaver er noe som alle som har små i familien setter pris på. Men det kan føles litt tomt og kanskje til og med litt unødvendig, når det å gi gaver ikke lenger har en funksjon der det bidrar til familien, fordi barna allerede har alt de trenger.

Men det går an å gi gaver som vil gi barnet bedre forutsetninger for fremtiden, og det er noe som kan være en fantastisk gave. For eksempel aksjer! I foreldrenes navn, men hvis du ser etter aksjetips, er Aksjeskole et bra sted å begynne.

Skap mulighet for langtidsinvesteringer
En av de tingene som virkelig anbefales når det kommer til investeringer er å begynne tidlig. Dette er fordi den verdien som skjer utvikler over tid, er den verdien man kan ta ut når man trenger eller ønsker å bruke pengene.

Hvis man gjør dette så tidlig at barnet kan ha innskudd til leilighet eller utdannelse i utlandet klart når de fyller 18, vil det kunne gi dem mye mer enn det de kanskje ellers ville hatt muligheten for på den alderen.

Og selv om det kanskje høres merkelig ut, så er det jo allerede det de rikeste i samfunnet gjør. Men dette er fordi det å aktivere penger gjennom å investere dem, er noe som har vært en mye mer aktiv del av hverdagen deres, enn det er for de aller fleste andre, men det betyr ikke at de er de eneste som kan eller burde gjøre det.

Faktisk burde vi absolutt gjøre det, for det å skape muligheter for oss selv i fremtiden, handler faktisk om å handle nå, og det nytter ikke å være bundet av frykt.

Legg til rette for fremtiden
Økonomi er noe som vi alle sammen må forholde oss til absolutt hele livet, men likevel er det noe av det vi snakker aller minst om. Dette går på barnas bekostning, som kunne hatt et mye bedre og mer bevisst forhold til økonomi hvis man hadde snakket med om det med dem fra de var mindre. Det er mange måter man kan gjøre dette, som vil skape både forståelse og gode vaner som vil strekke seg langt inn i fremtiden.