Artikler
© 2013 - 2022, Gratisbabypakker.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Partnere - Kontakt oss - Om oss - Sidekart
Rabattkoder
Disneyklubben
Mummi konkurranse
27 Juni 2022

Vinn tur til Legoland
14 Juni 2022

Enkle leker
14 Juni 2022

ShaiBox GRATIS!
29 Mai 2022

Nye konkurranser
23 Mai 2022
Nyheter
Goboken gravid - GRATIS* velkomstpakke
For deg som har bestemt deg for å lese med barnet ditt er Goboken det smarteste alternativet: De beste bøkene, direkte hjem i postkassen til laveste pris!
Motta stor velkomstpakke GRATIS, betal kun porto kr 49
Goboken gravid
Goboken gravid (Kampanjepause)
Goboken Gravid
I Gobokens bokklubb får du bøker som passer for ditt barns alder og utviklingstrinn. Helt fra det er nyfødt og frem til skolestart! Du får et variert og godt utvalg av barnebøker som støtter samspillet med barnet ditt, bøker som gir både kunnskap og gode lesestunder!

Slik virker Gobokens bokklubb
  • Du får prøve bokklubben uten forpliktelser - du får en velkomstgave du kan teste ut i fred og ro hjemme. (betal kun porto kr 49)
  • Du får forvarsel om hver nye bokpakke på MinSide, e-post eller på fakturaen til forrige bok. Om du ikke avbestiller, vil pakken bli sendt på avtalt tidspunkt.
  • Du styrer alt enkelt fra MinSide på www.goboken.no. Her har du full oversikt. Alle pakker kan avbestilles, og du kan endre på en rekke innstillinger for å skreddersy medlemskapet best mulig for deg og din familie.

>> Gravid? Meld deg inn og motta gratis velkomstgave fra Goboken
Følg oss på facebook
Goboken gravid - GRATIS* velkomstpakke