Artikler
Rabattkoder
Nyheter
Følg oss på facebook
© 2013 - 2024, Gratisbabypakker.no, Alle rettigheter forbeholdt Gratisbabypakker.no. - Partnere - Kontakt oss - Om oss - Sidekart
Gratisbabypakker.no - Barnas Egen Bokverden - Gratis babypakker!
Gratis Bergans-sekk
Bli med i Barnas Egen Bokverden og få en fantastisk gratis pakke som inkluderer en flott Bergans-sekk, STABILO Trio Thick fargeblyanter og tre valgfrie bøker!

Denne spennende tilbudspakken har en samlet verdi på opptil 1.536 kroner, og gir deg alt du trenger for å inspirere barnas fantasi og leseglede.

Bergans-sekken, med sin romslige 12 liters kapasitet, er designet med tanke på funksjonalitet og har mange praktiske detaljer som gjør den allsidig og perfekt for ethvert eventyr. Den kommer sammen med et sett med 12 kvalitetsfargeblyanter fra STABILO Trio Thick, som gir barna muligheten til å utforske sin kreative side.

I tillegg får du velge tre bøker fra et bredt utvalg, slik at du kan skreddersy din egen favorittpakke. Dette er en unik sjanse til å berike biblioteket til de små med spennende historier som passer deres interesser og alderstrinn.

Grip sjansen til å gi barna en gave som vil stimulere deres læring og leseglede – alt gratis* når du melder deg inn i Barnas Egen Bokverden!

>> Hent din gratis babypakke!

* Porto 179 kroner.

FLERE GODE TILBUD:Disneyklubben
27 November 2023
24 November 2023
23 November 2023
15 November 2023
23 Oktober 2023