Artikler
© 2013 - 2023, Gratisbabypakker.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Partnere - Kontakt oss - Om oss - Sidekart
Rabattkoder
Disneyklubben
Mummi konkurranse
9 Mars 2023

Leseløveklubben babypakke
21 Februar 2023

ShaiBox GRATIS!
20 Februar 2023

Vinn dagligvarer
13 Februar 2023

Nye konkurranser
8 Februar 2023
Nyheter
Hvordan håndtere en nyfødt baby
Vi har snakket om hvordan man skal behandle en gravid kjæreste, men hvordan skal man behandle en nyfødt baby? Her har dere noen grunnleggende tips.
Vil du skrive for oss? Send oss en e-post!
Pennygirl
Gratisbabypakker.no
Hvordan håndtere en nyfødt baby
Hvis du ikke har brukt mye tid rundt nyfødte, kan deres skjønnhet være skremmende. Her er noen grunnleggende ting å huske på:

Vask hendene ofte. Nyfødte har ikke sterkt immunforsvar, de er veldig utsatt for smitte. Sørg for at alle som håndterer barnet ditt har rene hender.

Støtt barnets hode og nakke. Beskytt hodet når du bærer barnet ditt og støtt hodet når du bærer barnet oppreist eller når du legger babyen ned.

Ingen grunn til å være for voldsom, enten i lek eller i frustrasjon. Risting av babyen kan forårsake blødninger i hjernen og i verste fall død. Hvis du trenger å vekke spedbarnet, ikke gjør det ved å riste - i stedet, kile babyens føtter eller blås forsiktig på kinnet.

Pass på at barnet ditt er trygt festet i stolen, barnevogn eller bilsete. Det skal utrolig lite til for at barnet blir urolig, og begynner å sprelle. Sørg for at seler er festet ordentlig.

Hudkontakt er viktig. Hudkontakt den første tiden etter fødselen gjør at mor lykkes bedre med ammingen og at babyen blir tryggere. Det har også stor betydning for tilknytningen dere imellom.

Les også om barneoppdragelse.
Følg oss på facebook