Artikler
Rabattkoder
Disneyklubben
Nye konkurranser
5 Juli 2022

Mummi konkurranse
27 Juni 2022

Vinn tur til Legoland
14 Juni 2022

Enkle leker
14 Juni 2022

ShaiBox GRATIS!
29 Mai 2022
Nyheter
Følg oss på facebook
© 2013 - 2022, Gratisbabypakker.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Partnere - Kontakt oss - Om oss - Sidekart
Artikkel om julegavetips
Julegavetips til pappa
Julen nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å planlegge hva du skal gi i julegave til din kjære. Det kan være vanskelig å vite hva du skal gi folk, spesielt til faren i huset. Fortvil ikke! I denne artikkelen har vi samlet flere gode julegavetips om hva du kan kjøpe til pappa.

Personlig pleie
Personlig pleie er kanskje noe de fleste fedre ikke tar seg ordentlig god tid til. Derfor kan det være kjekt å få julegaver som de ellers ikke kjøpt selv. Kanskje han trenger påfyll av sine favoritt hudpleieprodukter, eller er parfymen nesten tom? Trenger han nye hårprodukter eller en skjeggtrimmer? På made4men.no kan du kjøpe mange deilige selvpleie produkter.

Sporty gaver
Hvis faren din er av den aktive typen blir han nok veldig glad for å få nytt treningstøy. Et joggebelte med LED-lys er en perfekt gave hvis han liker å jogge ute. Ved å gi en treningsrelatert gave til din spreke far, viser du at du har forstått hva han liker og at du bryr deg.

Yttertøy
Julen kan være veldig kald i Norge, og du kan aldri få nok av varme klær. En fin lue er alltid en sikker vinner. For å gi gaven et personlig preg, kan du forsøke deg på å strikke en lue til han! Ellers er votter, ullsokker, ullgenser og skjerf også gode og varme gaver å gi.

Teknologiske duppeditter
Elsker faren din å ha det siste innen teknologiske produkter? Det finnes flere forskjellige kule teknologiske løsninger som ikke er altfor dyre. For eksempel kan du gi en Google Home Mini, en Google Chromecast eller en Apple TV.

Opplevelse
Ikke alle fedre er like interessert i å motta fysiske gaver. Noen verdsetter mer opplevelser som skaper minner for livet. Kanskje han ønsker seg en minnerik fjelltur, treretters hjemmelaget middag eller en weekendtur til sin favorittbyen sammen med deg.

Bøker
En god, gammeldags klassiker er å gi bøker. Det finnes mange gode bøker i alle slags sjangre. Her er noen forslag til gode bøker han kommer til å like. Til villmarks-pappa kan du gi Mitt liv av Lars Monsen og Kjetil Østli. Til politisk-interesserte pappa kan A Promised Land av Barack Obama anbefales.

Til fotball-pappa vil nok En for laget av Øyvind Alsaker og Atle Nielsen falle i smak. Til 60-talls-pappa har Lars Saabye Christensen skrevet boken Skyggeboken. Og til slutt, til krim-pappa anbefales Se en annen vei av Torkil Damhaug.

Vi håper at artikkelen har gjort deg litt klokere på hva du kan gi i julegave til pappa!