Artikler
Rabattkoder
Disneyklubben
Mummi konkurranse
27 Juni 2022

Vinn tur til Legoland
14 Juni 2022

Enkle leker
14 Juni 2022

ShaiBox GRATIS!
29 Mai 2022

Nye konkurranser
23 Mai 2022
Nyheter
Følg oss på facebook
© 2013 - 2022, Gratisbabypakker.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Partnere - Kontakt oss - Om oss - Sidekart
Gratisbabypakker.no: Artikkel
Gi barnet en seng de kan vokse i – det skaper trygghet og glede
Mange vet ikke hva for godt de kan gi barnet, men som regel er de helt fornøyd med tingenes tilstand. Selv barn som ikke har sin egen seng er som oftest glade.

Men om det å spare penger og få mest ut av tiden med barna står i fokus, så bør man kanskje tenke på en seng barnet kan vokse i.

Ofte er det ikke sengen som er problemet for at barn skal få sove, men det er fordi det er så mye annet som bekymrer dem. De vil slettes ikke være alene, og vil helst bli lest for om og om igjen. Selv om det er det samme eventyret for femtende gang. Det er mange anledninger til å gi barn en ny seng, finn en som kan bli i familien i mange år.

Når kan barnet få en stor seng
Det er ikke noe så staselig for barn som å få en ny seng. Den kan både bli et sjørøverskip og en øde øy som bare de får tilgang til. Så når barnet når en viss alder så er tiden inne for å se på hva som fins for å sove i. Velg både litt ut fra funksjonalitet, og litt ut fra utsøkt kvalitet. Ikke gjør forhastede valg, men kjøp seng du vet barnet vil like og som det kan vokse i. Kanskje er skolealder en fin tid, mens for andre passer det enda før.

Barn trenger trygghet og faste rammer, noe en seng også kan gi!

Hva må man tenke på for seng til barn
For det første skal barnet trives i den nye senga si. Den må ikke være altfor stor, slik at den føles som et stort hav. Men dette kan man justere med koselige puter og en trivelig innredning.

Det beste kan være å finne en regulerbar seng som passer for både småfolk og store. Slike regulerbare senger er svært anvendelige, da de også kan være fine gjestesenger. La barna bruke fantasien i sine barnslige leker, som at sengen har blitt en hule for den skumle bjørnen.

For senga er barnets vugge, et sted de kan trives i sitt eget selskap.

Tenk på barnets beste med god nattesøvn
Barn har ikke så lett for å sette ord på helt nye ting. Men det kan være at de sover dårlig i den senga de har nå. Det er mange grunner til at det kan være slik, så derfor er det viktig at man bruker litt tid på å bestemme seg for en barneseng.

Skal det være en seng det er plass til lekekamerater, eller bare et sted barnet kan trekke seg tilbake i sin forunderlige verden?

Selv om det er viktig at barn skal få være med på avgjørelsen, så er det viktig å huske på at det er vi voksne som vet best. Lag noen kompromisser som barnet kan leve etter, som å gi dem gratisgaver en gang iblant.

Barn som sover godt, vil trives, gledes og vokse i et sunt miljø.


Gi barnet en seng de kan vokse i