Artikler
Rabattkoder
Disneyklubben
Gratis Mummikrus
30 Januar 2023

Gratis Foreldrepakker
28 Januar 2023

Nye konkurranser
9 Januar 2023

Gratis eventyrpakke
9 Januar 2023

Når velger du kredittkort fremfor lån?
30 November 2022
Nyheter
Følg oss på facebook
© 2013 - 2023, Gratisbabypakker.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Partnere - Kontakt oss - Om oss - Sidekart
Gratisbabypakker.no: Artikkel
Når velger du kredittkort fremfor lån?
Hvis man trenger penger på kort tid, for eksempel fordi man skal være med på en budrunde eller har en regning som det haster med å få betalt, så er det genialt å ha et kredittkort i lommeboka. Da har man alltid tilgang til penger, uten at det er noe ventetid eller godkjenning fra banken sin side.

Dermed har du kanskje allerede skjønt når det lønner seg å bruke et kredittkort fremfor et lån. Når det er snakk om situasjoner der man er avhengig av raske penger, så er et slikt kort gull verdt.

Selv om dagens forbrukslån har blitt forholdsvis raske og det er mulig å få penger på dagen, så vil fortsatt et kredittkort være et bedre alternativ.

Et lån fra besteforbrukslån.no derimot vil være et bra valg når man har planlagt et større prosjekt, for eksempel oppussing. Dette fordi renten på et kredittkort er utrolig høy sammenlignet med et forbrukslån.

Men igjen så har et kredittkort en rentefri betalingsutsettelse på inntil to måneder, slik at man her kan spare ganske mye penger dersom man uansett skal betale tilbake lånet kjapt.

Kort oppsummert, så er det altså kredittkort som gjelder når man trenger raske penger. Forbrukslån har lavere rente og egner seg når man skal planlegge og betale ned de lånte pengene over lengre tid.

Kredittkort fremfor lån