Artikler
Rabattkoder
Disneyklubben
Gratis Mummikrus
30 Januar 2023

Gratis Foreldrepakker
28 Januar 2023

Nye konkurranser
9 Januar 2023

Gratis eventyrpakke
9 Januar 2023

Når velger du kredittkort fremfor lån?
30 November 2022
Nyheter
Følg oss på facebook
© 2013 - 2023, Gratisbabypakker.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Partnere - Kontakt oss - Om oss - Sidekart
Gratisbabypakker.no: Artikkel
Slik kan du kvitte deg med kredittkort-gjelden
Har du hørt om refinansiering av kredittkort? Hvis ikke, så anbefaler vi at du leser videre her. For dette konseptet kan nemlig spare deg som har mye gjeld på kredittkortet ditt spare deg for ganske så mye penger.

Alt du trenger å gjøre er å søk om et forbrukslån uten sikkerhet for å betale ned den utestående kreditten du har, og vips så har du kvittet deg med kredittkort-gjelden samtidig som du betaler langt mindre i renter fremover.

Du blir altså ikke direkte kvitt noen gjeld, men med en gjennomsnittlig rente på over 25 prosent for norske kredittkort, så er det utvilsomt mye å spare på å refinansiere et kredittkort til et forbrukslån. Typisk rente på sistnevnte kan nemlig være under 15 prosent.

Det er spesielt deg som har gjeld på kredittkortet som strekker seg opp mot ganske mange titusener som bør refinansiere kortet gjennom et lån.

For mange så er da situasjonen slik at de ikke klarer å betale annet enn renter på kredittkortet, og ikke avdrag, slik at gjelden aldri blir mindre.

Men ved å refinansiere vil du få ekstra penger å rutte med, og disse kan brukes til avdrag for å bli raskere gjeldfri.


Kredittkort gjelden