Artikler
Rabattkoder
Disneyklubben
Mummi konkurranse
27 Juni 2022

Vinn tur til Legoland
14 Juni 2022

Enkle leker
14 Juni 2022

ShaiBox GRATIS!
29 Mai 2022

Nye konkurranser
23 Mai 2022
Nyheter
Følg oss på facebook
© 2013 - 2022, Gratisbabypakker.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Partnere - Kontakt oss - Om oss - Sidekart
Gratisbabypakker.no: Artikkel
Velg riktig måte å merke klær og tilbehør på
I løpet av babyens første måneder er det enkelt å holde orden på klær og tilbehør, men når barnet begynner i barnehagen blir situasjonen en helt annen. Det er nødvendig å merke alt av klær og tilbehør, og dessuten blir det mer komplekst å holde orden på alt som skal tas med til og fra barnehagen. Det er smart å gjøre det til en vane å merke alle nye klær umiddelbart.

Merke klær – selvklebende navnemerker, strykemerker og merkepenn
Det finnes en rekke forskjellige måter å merke klær på. For de aller fleste foreldre er det alternativene selvklebende navnemerker, strykemerker og merkepenner som er mest aktuelle. Det er smart å kombinere disse, da de passer best i forskjellige situasjoner.

De selvklebende navnemerkene er svært populære, i og med at de er enkle å bruke og kan benyttes på alt fra klær og sko til matbokser og leker. Pass på at de trives best ved normale vasketemperaturer, og at det ofte anbefales å feste merkene på vaskelappen.

Strykemerker festes som navnet tilsier med strykejern, og på noen sekunder får du en navnelapp med like lang levetid som selve plagget. Disse merkene kan vanligvis festes på alle typer stoff, og dessuten da også på plagg uten vaskeanvisning.

Merkepenner kan benyttes til å skrive navn eller kontaktinformasjon direkte på plagget, og kan være praktisk når plagget har en egen etikett med plass til navn og kontaktinformasjon.

Velg smarte etiketter som kan benyttes av hele familien
I familier med flere barn kan det være smart å vurdere navnemerker med bare etternavn og telefonnummer. Selvfølgelig kan det være greit med hele navnet i noen situasjoner, og egne merker til hvert barn koster ikke mye, men samtidig er det praktisk med ett og samme navnemerke som kan benyttes av hele familien. Kanskje du også finner andre bruksområder, som merking av mobiler og hodetelefoner?