Artikler
Rabattkoder
Disneyklubben
Nye konkurranser
5 Juli 2022

Mummi konkurranse
27 Juni 2022

Vinn tur til Legoland
14 Juni 2022

Enkle leker
14 Juni 2022

ShaiBox GRATIS!
29 Mai 2022
Nyheter
Følg oss på facebook
© 2013 - 2022, Gratisbabypakker.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Partnere - Kontakt oss - Om oss - Sidekart
Gratisbabypakker.no: Artikkel
Spar både penger, tid og miljøet med navnesmokker og god merking
Nye foreldre vil oppleve en god del utfordringer som de bokstavelig talt aldri kunne ha forestilt seg før barnet kom til verden. Det gjelder alt fra søvn og spising til den tilsynelatende uendelige logistikken med bleier, klesvask, sortering og rydding. Enkle tiltak, som navnesmokker og gode navnelapper, kan være en liten hjelp på veien.

Navnesmokker – genialt i mange situasjoner
Smokker er selvfølgelig en forbruksvare for de aller fleste foreldre, og det er umulig å unngå at noen smokker blir borte over tid.

Likevel kan det være smart å velge kvalitetsmerker, som for eksempel Philips Avent, og så heller gjøre en innsats for at smokken ikke skal bli borte med en gang.

I den forbindelse er navnesmokker, gjerne kombinert med et smokkekjede eller snor, geniale. Slike smokker er helt enkelt gravert med barnets navn, slik at det er enkelt å gjenkjenne dem. Smokkene er tilgjengelige i et bredt utvalg merker, som for eksempel Philips Avent eller NUK.

En navnesmokk er selvfølgelig grei å ha hvis smokken mistes et sted der mange kjenner igjen navnet, som for eksempel i barnehagen eller hos venner.

I tillegg reduseres risikoen for å ta feil smokk, det er mange foreldre som blir stresset når det plutselig ligger flere like smokker på bordet…

Merk også klær, matbokser og andre småting
Det er ofte barnehagen som er pådriver når det gjelder merking av alt fra klær til matbokser og sekker. Alle foreldre som har vært i en barnehagegarderobe vil forstå hvorfor, uten merking er det umulig å beholde oversikten.

De nevnte navnesmokkene er merket med gravering, noe som er trygt og dessuten gjør det mulig å koke smokken. Til andre ting er det mest praktisk med enten selvklebende navnemerker eller strykemerker.

I dag har de selvklebende alternativene blitt svært gode, og i mange tilfeller vil de faktisk være gode nok også til klær som vaskes ofte.
Navnesmokker