Artikler
Rabattkoder
Disneyklubben
Nyheter
Følg oss på facebook
© 2013 - 2023, Gratisbabypakker.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Partnere - Kontakt oss - Om oss - Sidekart
Gratisbabypakker.no: Artikkel
Kilde: Unsplash.com

Slik kan du pusse opp barneværelset på budsjett
Hvis du har en liten en på vei, så har du kanskje begynt å tenke på hvordan barneværelset skal se ut. Det er mye som skal gjøres før en baby kommer, og rommet er en stor del av det.

Dette er jo også noe som skal vare i lang tid, og et sted der barnet skal leke og kose seg i mange år fremover.

Låne til barneværelset
Man kan drømme stort om et barneværelse, men sannheten er at det koster en del penger, og at man må planlegge godt dersom man vil gjøre det på budsjett.

Mange velger også å ta opp et lån for å kunne finansiere de mange utgiftene som kommer på kort tid, rett før baby melder sin ankomst. Du kan lese mer om slike lån her: Lånepenger.no/lan-uten-sikkerhet.

Lag en liste
Det er alltid lurt å planlegge i god tid dersom man vil at noe skal bli så billig som mulig. Man har jo også litt tidspress når det er et barn på vei, og man kan ikke ta all verdens med tid. Før baby kommer er det derfor lurt å Finne det rette kortet for deg, og planlegge hva du skal kjøpe.

Dette er ting som er nødvendig før barnet kommer, som for eksempel bilsete, vogn og ting til mor. Ved å planlegge tidlig og skrive en liste fra start, kan man følge med på tilbud og kampanjer, og man forsikrer seg om at ingenting blir glemt.

Godt og brukt
Når du har en baby så er det mange ting man har bruk for. Alt fra en krybbe, bilsete, leker, klær, stellebord, vogn og mye mer. Noe av dette kan brukes i lang tid, men barn vokser fort når de er små, og ofte går det ikke lang tid før noe må byttes ut. Derfor kan det være en god ide å finne ting som er brukt, eller til og med gratis babypakker, som du ikke skal betale for.

Gjør det selv
Når det kommer til å pusse opp mindre rom, så er det mye man kan gjøre selv. Ofte handler det om å gjennomføre en ordentlig opprydning, skifte ut lister eller male en vegg. Dette er alle ting du nok klarer å gjøre selv, og det kan man spare mye penger på. Pass på å tilpasse arbeidsoppgavene dersom du er gravid, slik at det er helt trygt for deg, og spør om hjelp fra venner og familie.

Det er naturlig at vi som foreldre ønsker det beste soverommet for barna våre som mulig. Det kan man få til med noen tips og triks som gjør det litt billigere. Før barnet kommer er det mange utgifter og ting som skal kjøpes, da kan man vurdere å ta opp et lån for å finansiere alle tingene som kommer på en gang.

Det finnes også lån og stipend man kan få gjennom statens lånekasse. Husk også at en liten baby ikke krever et 100% ferdig rom, og at det er greit om det tar tid før alle leker og barnebøker er på plass.

Barneværelset på budsjett