Artikler
Rabattkoder
Disneyklubben
Nye konkurranser
5 Juli 2022

Mummi konkurranse
27 Juni 2022

Vinn tur til Legoland
14 Juni 2022

Enkle leker
14 Juni 2022

ShaiBox GRATIS!
29 Mai 2022
Nyheter
Følg oss på facebook
© 2013 - 2022, Gratisbabypakker.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Partnere - Kontakt oss - Om oss - Sidekart
Annonse
Artikkel om baby
En regulerbar seng for alle anledninger
Det å ha en god seng å sove i er noe som er ganske undervurdert, hovedsakelig fordi folk kanskje ikke helt vet hvordan en god seng skal være.

For mange holder det jo så lenge sengen er myk og god, men det finnes andre typer av fordeler man kan få, om man bare har kunnskap nok.

Sånn sett er det jo kanskje betimelig å prate om regulerbare senger og hva de kan gjøre for deg. Spesielt om du har barn som liker å sove i sengen med deg.

For barn er det ofte godt om de sover med hodet litt høyet, noe som en regulerbar seng gir deg den beste muligheten til å gjøre.

I tillegg er slike senger veldig stillegående, så selv om ditt barn kanskje har en veldig følsom søvn så kommer ikke justering av sengen til å forstyrre. Det er jo midt i blinken for mange foreldres behov!

Få gode tilbud
Når du da har bestemt deg for å kjøpe en slik seng er det greit å få så mye informasjon som mulig om sengen. En ting som er greit å vite er det at en regulerbar seng er kun spesiell fordi du kan justere den.

Ellers er den akkurat som andre senger, det vil si at kvaliteten på det du får avhenger på hvor mye du er villig til å betale.

På samme tid er det heller ikke slik at en regulerbar seng er dyrere kun fordi den kan justeres, noe som er greit å vite. Det er ikke rart om folk tror at en slik seng er litt dyrere enn andre varianter, men det er altså ikke nødvendigvis tilfellet.

Hos Bedre Naetter har de massevis av info om denne typen seng, i tillegg til andre som finnes på markedet. Da kan det jo lønne seg å ta en rask titt, eller?