Artikler
Rabattkoder
Gratis babypakke fra Barnas Beste Bok
Nyheter
Søk
© 2013 - 2021, Gratisbabypakker.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Partnere - Kontakt oss - Om oss - Sidekart
Gratisbabypakker.no:  Gratis babypakke fra Skoringen
Skoringen Gratis Babypakke
Har du en baby på vei eller har nettopp fått en? Da kan du bestille en gratis babypakke på nettsiden til Skoringen! Pakken hentes på din nærmeste Skoringenbutikk.

Trykk på linken under for å bestille og for å lese mer om babypakken.

Myke strømper med "mønster"
Små myke føtter har det best når de har helt fritt spillerom, men av og til må man ha på strømper. Derfor har vi lagt et par deilige, myke termostrømper i pakken.

Myk koseball
En myk ball er leketøy som babyen din kan få mange gode stunder med. Den trener barnets motorikk fra tidlig stadium og er lett å få tak i med de små hendene.

Sutteklut til de stille stundene
Mange babyer faller best til ro med en sutteklut. Det er trykt og avslappende å ha noe mykt å holde i og kose med. Derfor har vi også lagt en sutteklut i pakken.

Gode råd om små føtter
I pakken er det også en folder med informasjon om hvordan du passer best mulig på barnets føtter: Når skal man kjøpe de første skoene og hva skal de første skoene kunne?

Skinntøfler som ettårsgave
Den første bursdagen er noe helt spesielt, og derfor har vi også en liten gave til barnet ditt når det fyller 1 år: Et par lekre skinntøfler.

>> Klikk her for bestille og for å lese mer om babypakken!

FLERE GRATIS BABYPAKKER:Babypakke fra Skoringen