Artikler
Rabattkoder
Disneyklubben
Kredittkort-gjelden
3 Desember 2022

Når velger du kredittkort fremfor lån?
30 November 2022

Gratis babypakke fra GIRL:IT
28 November 2022

Få 3 bøker + matboks + termos!
23 November 2022

Gratis Mummikrus
14 November 2022
Nyheter
Følg oss på facebook
© 2013 - 2022, Gratisbabypakker.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Partnere - Kontakt oss - Om oss - Sidekart
Gratisbabypakker.no: Artikkel
Selvfølgelig kan en stelleveske også være flott og stilren
Det er mange ting nybakte foreldre må få på plass, både før og etter besøket på barselavdelingen. Noen planlegger alt i detalj måneder i forveien, men det er selvfølgelig også mange som må improvisere når det gjelder for eksempel stelleveske og andre småting.

Samtidig, er det virkelig så ille? Egentlig finnes det jo ingen fasitsvar når det gjelder er tilbehør som stellevesken, så hvorfor ikke velge litt utradisjonelt, stilrent og flott?

Det finnes faktisk stellevesker med spennende design
Til å b begynne med er det greit å nevne at det finnes en rekke forskjellige merkevarer som tilbyr egne stellevesker i flott design.

Du trenger altså ikke begrense deg til bare det utvalget som finnes der du kjøper for eksempel barnevogn eller bilsete. På https://day-et.no/ finner du noen skikkelig gode eksempler, med stellevesker og tilbehør som definitivt ikke er kjedelige.

En ekstra bonus hos akkurat DAY ET er at kolleksjonen også inneholder sekker til barn og småting til barnerommet, slik at du kan lage en helt gjennomført løsning.

Det finnes selvfølgelig noen fordeler ved å velge en veske som er designet som en stelleveske fra starten. Egenskaper som mange forskjellige rom er godt å ha, i tillegg har noen vesker også har en integrert skiftepute.

Det er ikke umulig å finne «helt vanlige» vesker med mange rom og smarte løsninger, men med en stelleveske kan du være ganske så trygg på at du får de funksjonene du forventer deg.

Bruk den store favorittvesken din, eller kanskje helt enkelt en sekk?
Selv om det kan være greit å velge en stelleveske som selges som akkurat det, er det åpenbart ikke noe i veien for å bruke enten en veske du allerede har, en sekk eller en ny allroundveske eller bag som du kjøper med formål å bruke som stelleveske.

Så lenge sekken, vesken eller bagen har god plass, og er god å ha med på tur med barnevognen, er jo behovet egentlig dekket.

Dessuten er det kanskje ikke alltid nødvendig å ha med hele garderoben på tur hver eneste gang? Egentlig trenger du plass til bleier, våtservietter, stelleunderlag, noen ekstra plagg og eventuelt mat og drikke.

Det er mulig å få plass til dette i en relativt liten veske, noe som betyr at du kan velge relativt fritt når det gjelder modell og design. Derfor bør du heller ikke være spesielt stresset hvis stellevesken ikke er i hus når du reiser til sykehuset.