Artikler
© 2013 - 2019, Gratisbabypakker.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Partnere - Kontakt oss - Om oss - Sidekart
Rabattkoder
Klesstativ barn fra Junibacken + bok i velkomstgave!
Nyheter
Goboken
Goboken er ditt nettsted om barn, bøker og lesing. Goboken handler om å skape stunder med ditt barn gjennom lesing. (porto 49kroner)
Klikk her for å besøke Goboken
Goboken!
Denne kampanjen er avsluttet!
Twinsy
Twinsy
  • Bestill pakken ved å klikke på knappen under.

  • Motta flott velkomstpakke!

  • Porto på 49,- tilkommer.
Twinsy - gjør lesing gøy!
Twinsy utgir bøker for barn i alderen 7 til 10 år, og ønsker å tilby engasjerende fortellinger tilpasset barns interesser og ferdighetsnivå. Når man mottar bokpakker fra Twinsy, vil hovedboken foreligge som e-bok med tilhørende lydbok i Twinsy-appen, så barnet kan lytte, følge opplesingen i e-boken og lese selv.
Søk
twinsy
Omtrent en gang i måneden mottar man en pakke med en hovedbok og en aktivitets- eller faktabok. I noen pakker følger det også med en ekstragave. Det er ingen binding,  og man får alltid informasjon om neste pakke på e-post og «min side».

Ved bestiller, mottar du nå en velkomstpakke helt gratis. For kun kr. 49,- i porto og ekspedisjon får man en lettlest bok med tilhørende lydbok og e-bok i app, en supersøt strikkebok med utstyr, en stilig veske som passer til iPad og klistremerker med glitter!