© 2013 - 2022, Gratisbabypakker.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Partnere - Kontakt oss - Om oss - Sidekart
Artikler
Rabattkoder
Disneyklubben
Mummi konkurranse
27 Juni 2022

Vinn tur til Legoland
14 Juni 2022

Enkle leker
14 Juni 2022

ShaiBox GRATIS!
29 Mai 2022

Nye konkurranser
23 Mai 2022
Nyheter
Viste du dette?
Med en ny baby født hvert sekund, så er det babyene som gjør at verden går "rundt". Les litt om babyene som du kanskje ikke viste.
Vil du skrive for oss? Send oss en e-post!

baby
Baby fakta
Familie
Venter du baby? Da viste du kanskje ikke dette?

Ingen kneskål. Etter fødsel så har ikke babyen kneskåler. I stedet har de en struktur av brusk som ligner kneskålene. De utvikler dem vanligvis fullt ut etter seks måneder.

Gråter ikke! De kan selvsagt skrike, og lage lyder for å få det de vil ha, men nyfødt kan teknisk sett ikke gråte! Tårer kan faktisk ikke bli opprettet eller sluppet før de er tre uker. Men i noen tilfeller, er det ikke uvanlig for babyer å kaste sine første tårer før de er fire eller fem måneder.

De har mer bein. Når barn blir født, har de 300 bein. Voksne har 206. De smelter sammen under oppvekst for å komme opp med det nye nummeret.

Fødselsmerker er vanlig. Hvis det nyfødte har et fødselsmerke eller andre uregelmessigheter, dette er faktisk normalt. Rundt 80% av alle babyer er født med en eller annen form. De vanligste er storkebitt og portvinsflekker.

Nyfødte kan høre like godt. De blir lett skremt. Ikke fordi det er så høyt, men fordi det er nytt.

Vekt. Rundt 6 måneder, har babyer vanligvis doblet sin fødselsvekt. En nær umulighet på annet alder.

Følg oss på facebook